Communicatie

Professional Mobile Telecom

Professional Mobile Telecom

Met bijna 50 jaar ervaring biedt Astex Telecom u de beste maatwerkoplossingen op het gebied van portofoons en marifoons.

Industrie

Astex Telecom is sinds 1975 jaren actief binnen verschillende industriële sectoren

Ongeacht de grote van uw bedrijf zijn wij in staat om betrouwbare communicatieapparatuur voor u te verzorgen. Dit kan zijn voor de communicatie van uw medewerkers binnen en buiten het bedrijfspand. Denk bijvoorbeeld aan toepassingen voor BHV doeleinden of het onderling kunnen communiceren in een grote containerterminal of productiehal. Voor iedere situatie of toepassing leveren wij de gewenste oplossing, zoals bijvoorbeeld de Atex (explosieveilige) portofoons voor de petrochemisch industrie.

Scheepvaart

Astex Telecom biedt altijd een passende oplossing voor een betrouwbare communicatie aan boord van het schip.

De crew kan hierdoor uitstekend met elkaar communiceren. Schepen kunnen ook met elkaar (of met de wal) via de marifoon communiceren. De marifoonplicht geldt in Nederland voor schepen die groter zijn dan 20 meter.  Let u er wel op dat u in het bezit bent van een basiscertificaat marifonie.

Service

Astex Telecom heeft een unieke eigen reparatiedienst.

Wij zijn in staat om communicatieapparatuur op componentniveau te repareren. Ook voor het zeer nauwkeurig afregelen van uw portofoons en mobilofoons bent u bij Astex Telecom aan het juiste adres. Uniek in Nederland is de nieuwste digitale meetzender waar wij over beschikken. Dit is eveneens interessant voor collega (verhuur)bedrijven die van onze servicediensten gebruik willen maken. Wij kunnen uw digitale portofoons naar een hoger niveau tillen.

Verhuur

Mobilofoons huren? Astex Telecom is uw partner voor de huur van betrouwbare mobilofoons.

Dat kan zijn voor een lang of kortlopend evenement. Ook kan het huren ideaal zijn voor tijdelijke projecten. Onze verhuurvloot bestaat uit zeer kwalitatieve en afgeregelde apparatuur. De kosten van de verhuur zijn o.a. afhankelijk van het benodigde aantal mobilofoons en de lengte van de huurperiode. Huren is in veel gevallen voordeliger dan kopen. Meer weten? Vul het aanvraagformulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Waarom kiest u voor Astex Telecom?

Wij werken met betrouwbare partners en leveren maatwerk communicatie-oplossinmgen

Stuur een bericht

Contactformulier

Contactformulier

Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken *

Altijd een passende oplossing!

Zelfs wanneer een standaard oplossing niet voldoet is Astex Telecom uw partner! Informeer naar onze maatwerkoplossingen uit eigen ‘keuken’.